Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Горан Љубић, председник општине Дољевац, поднео оставку због провере расположења бирача

rssBookmark and Share

Дољевац 20.10.2018. З.С. Јужна Србија Инфо

Иако је његова позиција на месту председника општине Дољевац била чврста, Горан Љубић звани Међарац поднео је оставку на то место, због, како каже, провере расположења бирача у тој општини

Фото: М.М.
Фото: М.М.

Горан Љубић звани Међарац, 11. октобра на 14. седници СО Дољевац, поднео је оставку на то место, због како каже "провере" расположења бирача у тој општини, удаљеној 22 километра од Ниша.

Како Љубић објашњава, "тај мој чин свакако не значи и напуштање политике, већ само начин да се провери изборна воља гласача у тој општини". Он додаје како му је досадила стална прозивка опозиције, посебно одборника Ненада Стојиљковића, некадашњег члана СНС-а, потом одборника "Двери",

Горан Љубић практично је на челу ове општине од 2004. године. Као бивши члан "Региона", 2016. је приступио напредњацима. 

Са друге стране, одборник Стојиљковић каже, како је Љубићево објашњење да подноси оставку "због њега", фарса и да не види какву ће корист имати грађани дољевачке општине од превремних избора, као и да не верује да ће они бити расписани када и у Лучанима.

Стојиљковић, као бивши први човек напредњака у Дољевцу, напустио је СНС након доласка Љубића у њихове редове, 

Када ће бити расписани локални избори у Дољевцу за сада се не зна.


#   СНС   оставка   Дољевац   Двери   Горан Љубић   Ненад Стојиљковић   локални избори   Међарац
@sns_srbija @SPDveri @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима