Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Goran Ljubić, predsednik opštine Doljevac, podneo ostavku zbog provere raspoloženja birača

rssBookmark and Share

Doljevac 20.10.2018. Z.S. Južna Srbija Info

Iako je njegova pozicija na mestu predsednika opštine Doljevac bila čvrsta, Goran Ljubić zvani Međarac podneo je ostavku na to mesto, zbog, kako kaže, provere raspoloženja birača u toj opštini

Foto: M.M.
Foto: M.M.

Goran Ljubić zvani Međarac, 11. oktobra na 14. sednici SO Doljevac, podneo je ostavku na to mesto, zbog kako kaže "provere" raspoloženja birača u toj opštini, udaljenoj 22 kilometra od Niša.

Kako Ljubić objašnjava, "taj moj čin svakako ne znači i napuštanje politike, već samo način da se proveri izborna volja glasača u toj opštini". On dodaje kako mu je dosadila stalna prozivka opozicije, posebno odbornika Nenada Stojiljkovića, nekadašnjeg člana SNS-a, potom odbornika "Dveri",

Goran Ljubić praktično je na čelu ove opštine od 2004. godine. Kao bivši član "Regiona", 2016. je pristupio naprednjacima. 

Sa druge strane, odbornik Stojiljković kaže, kako je Ljubićevo objašnjenje da podnosi ostavku "zbog njega", farsa i da ne vidi kakvu će korist imati građani doljevačke opštine od prevremnih izbora, kao i da ne veruje da će oni biti raspisani kada i u Lučanima.

Stojiljković, kao bivši prvi čovek naprednjaka u Doljevcu, napustio je SNS nakon dolaska Ljubića u njihove redove, 

Kada će biti raspisani lokalni izbori u Doljevcu za sada se ne zna.

Komentara: 0


#   SNS   ostavka   Doljevac   Dveri   Goran Ljubić   Nenad Stojiljković   lokalni izbori   Međarac
@sns_srbija @SPDveri @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima