Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

И у Врању коалиција СНС-СПА-УРС

rssBookmark and Share

01.07.2012. Izvor : Agencija TANJUG |

У наставку конститутивне седнице Скупштине града Врања, биће формирана нова већина са 46 одборника, коју ће предводити локални социјалисти.

И у Врању коалиција СНС-СПА-УРС

Упутили смо званичан позив локалним одборима Српске напредне странке (СНС) и Уједињених региона Србије (УРС) за формирање нове скупштинске већине у Врању", казао је шеф Општинског одбора СПС-а Зоран Антић.

Тако ће локалну скупштинску већину у Врању у наредном мандату, како је рекао, чинити коалиција окупљена око СПС-а са 21 мандатом, СНС са 14 и УРС са 11 одборника.

Мада социјалисти и народњаци са 35 од 65 мандата, сами могу да формирају локалну власт, укључен је и трећи коалициони партнер (УРС).

Антић каже да ће нова градска власт, одмах по формирању већине, сву пажњу сконцентрисати на четири, за грађане Врања кључна проблема.

"То су смањење јавне потрошње и администрације, проналажење нових инвеститора, отварање нових радних места и боље функционисање јавних предузећа и јавних установа", наводи он.

Досадашњу скупштинску вецћину у Врању предводила је коалиција социјалиста и Нове Србије са 20 мандата, демократе са 16 и Г17 са пет мандата.


#   Зоран Антић   градска власт
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима