Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Јеремић отворио београдску канцеларију, ускоро још 20 широм Србије

Bookmark and Share

Београд 28.01.2017. Бета

Вук Јеремић је отворио канцеларију у којој ће са својим сарадницима разговарати са грађанима, слушати њихове проблеме, савете и сугестије

Јеремић отворио београдску канцеларију, ускоро још 20 широм Србије

Председник Центра за међународну сарадњу и одрживи развој Вук Јеремић, који је најавио кандидатуру на предстојећим председничким изборима, отворио је данас у центру Београда канцеларију у којој ће са својим сарадницима разговарати са грађанима, слушати њихове проблеме, савете и сугестије, саопштено је данас.

Како се наводи у саопштењу, канцеларија у Београду прва је од више од 20 простора који ће Јеремић отворити у свим већим градовима у Србији.

Додаје се да је Јеремић искористио ту прилику да с грађанима разговара пре него што објави свој председнички програм.

"Хвала вам много што сте овде. Крећемо одавде. Почињемо да се загревамо. Ово је прва канцеларија коју отварамо широм Србије, а временом ће их бити и много више", поручио је Јеремић, који је са сарадницима делио чај уз симболичну поруку "Загревамо се".  

Покрет за преокрет подржао Јеремићеву кандидатуру

Опозициони Покрет за преокрет одлучио је данас да на предстојећим председничким изборима подржи кандидатуру некадашњег министра спољних послова Вука Јеремића.

Како се наводи у саопштењу, председник тог покрета Јанко Веселиновић добио је од Извршног одбора овлашћење да такву одлуку заступа и на седници Велике народне коалиције за председничке изборе, чије се одржавање очекује ускоро, када ће бити донета и заједничка одлука о подршци једном председничком кандидату.

"Јеремић је најбољи кандидат за председника Србије и убеђен сам да ће да победи на наредним изборима. Крајње је време на месту председника имамо човека који, уместо што нас брука по свету, Србију представља на достојанствен начин. Јеремић има све квалитете који га препоручују за место за које се кандидовао – образовање, интегритет, несумљив углед, значајно искуство и драгоцене контакте у свету, али и енергију и јасну визију боље Србије", наводи се у саопштењу

.Покрет за преокрет додао је да је сагласан са Јеремићем да се пољопривредно земљиште не продаје странцима, да се заустави продаја ЕПС-а и да се заустави драматично исељавање грађана Србије у иностранство.

"Хоћемо да нас представљају пристојни, хоћемо да нас представљају најбољи - они који имају способности, квалитета, знања а не који уместо свега овога поседују само жељу да се играју нашим животима", навео је Веселиновић.

Коментара: 0


#   Београд   избори   канцеларија   Покрет за Преокрет   Јанко Веселиновић   Вук Јеремић   одрживи развој   пољопривредно земљиште
@jeremic_vuk @


 


[ Додај коментар ]