Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Кампања СНС-а почиње из Ниша

rssBookmark and Share

Ниш 06.02.2014.

14. фебруара у хали „Чаир“ почeће предизборна кампања Српске напредне странке.

Кампања СНС-а почиње из Ниша

„Кампања Српске напредне странке почиње у Нишу“ - најавио је председник градског одбора СНС Ниш и члан председништва СНС градоначелник Ниша проф. др Зоран Перишић у свом гостовању на Нишкој телевизији.

„То је веома важна порука коју је послао Александар Вучић и Српска напредна странка грађанима Ниша и региона. Порука да ће се у наредном периоду наша странка посебно посветити нашим суграђанима и да то Ниш заслужује“ – каже проф. др Зоран Перишић.

У емисији „Уживо са Зораном“ градоначелик Ниша је причао о реформама које у држави већ спроводи СНС

„Не можете рећи грађанима да ће за 15 месеци почети реформе. Реформе морају кренути што пре, одмах, нема заустављања борбе против корупције и криминала. Александар Вучић нам је показао, да се не обазире ко је ко и да свако ко се бави или буде бавио криминалом мора да одговара, јер свако носи свој крст.“

На питање новинара да ли очекује бенефит након избора, Перишић је одговорио „Очекујем бенефит, а то су нова радна места. Бенефит је бољи живот грађана Ниша. Ниш је природни економски центар Србије, зато Реформе треба да иду, реформе треба да буду брже. Ја могу рећи да за ових 18 месеци нисам задужио град ни динар“

На крају емисије градоначелник је рекао: „Економске реформе немају алтернативу. Град Ниш и регион биће апсолутно сагледан у времену које је пред нама и СНС ће инсистирати на борби против корупције и кримнала.


#   Ниш   СНС   Чаир   Александар Вучић   избори   Зоран Перишић   избори 2014   радна места
@sns_srbija @avucic @ProfdrPerisic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима