Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ниш: Ножевима исекли плакате СНС-а

rssBookmark and Share

Ниш 08.03.2014. Блиц

Транспаренти Српске напредне странке који су осванули 5. фебруара дуж Вождове и Улице Генерала Милојка Лешјанина у центру Ниша на рођендан лидера СНС Александра Вучића, скинути су синоћ тако што је са једне стране пресечен конопац који их је држао између бандера.

Ниш: Ножевима исекли плакате СНС-а

Председник Градског одбора СНС-а и градоначелник Ниша проф. др Зоран Перишић, потврдио је за “Блиц” да се ради о саботажи.

- Исечени су ножем од неких који су се представили као неки четнички покрет - потврдио је проф. др Перишић СМС-ом вечерас новинару “Блица”.

Лидер нишког СНС-а, пак није одговорио на наше питање да ли се инцидент повезује са данашњим предизборним скупом Српске радикалне странке који је одржан на Тргу Краља Милана као ни да ли ће транспарент бити поново постављени.

Перишић је раније демантовао да постављање страначких плаката има везе са Вучићевим рођенданом, додавши да се ради о редовним предизборним активностима.

Постављање плаката СНС-а на транспарентима између бандера, изазвало је велике полемике у јавности, зато што је такав начин оглашавања у супротности са градским прописима, али и због спекулација да су у постављању учествовали камиони и радници нишке Електродистрибуције.

Перишић је пре два дана рекао да су затражене потребне дозволе и да ће сами уколинити транспаренте ако нису постављени у складу са прописима, као И да ће СНС платити ЕД Ниш ангажовање људства и технике, уколико се потврди да је тачно да је ово јавно предузеће учествовало у постављању страначких плаката.


#   Ниш   СНС   градоначелник   Александар Вучић   избори   Зоран Перишић   избори 2014
@sns_srbija @avucic @ProfdrPerisic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима