Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Niš: Noževima isekli plakate SNS-a

rssBookmark and Share

Niš 08.03.2014. Blic

Transparenti Srpske napredne stranke koji su osvanuli 5. februara duž Voždove i Ulice Generala Milojka Lešjanina u centru Niša na rođendan lidera SNS Aleksandra Vučića, skinuti su sinoć tako što je sa jedne strane presečen konopac koji ih je držao između bandera.

Niš: Noževima isekli plakate SNS-a

Predsednik Gradskog odbora SNS-a i gradonačelnik Niša prof. dr Zoran Perišić, potvrdio je za “Blic” da se radi o sabotaži.

- Isečeni su nožem od nekih koji su se predstavili kao neki četnički pokret - potvrdio je prof. dr Perišić SMS-om večeras novinaru “Blica”.

Lider niškog SNS-a, pak nije odgovorio na naše pitanje da li se incident povezuje sa današnjim predizbornim skupom Srpske radikalne stranke koji je održan na Trgu Kralja Milana kao ni da li će transparent biti ponovo postavljeni.

Perišić je ranije demantovao da postavljanje stranačkih plakata ima veze sa Vučićevim rođendanom, dodavši da se radi o redovnim predizbornim aktivnostima.

Postavljanje plakata SNS-a na transparentima između bandera, izazvalo je velike polemike u javnosti, zato što je takav način oglašavanja u suprotnosti sa gradskim propisima, ali i zbog spekulacija da su u postavljanju učestvovali kamioni i radnici niške Elektrodistribucije.

Perišić je pre dva dana rekao da su zatražene potrebne dozvole i da će sami ukoliniti transparente ako nisu postavljeni u skladu sa propisima, kao I da će SNS platiti ED Niš angažovanje ljudstva i tehnike, ukoliko se potvrdi da je tačno da je ovo javno preduzeće učestvovalo u postavljanju stranačkih plakata.


#   Niš   SNS   gradonačelnik   Aleksandar Vučić   izbori   Zoran Perišić   izbori 2014
@sns_srbija @avucic @ProfdrPerisic @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima