Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Коалиција "Бирамо Ниш" сигурна у победу у Нишу - позвали на дуел

rssBookmark and Share

Ниш 29.05.2024. Јужна Србија Инфо - редакција

Сигуран сам да ће 2. јуна опозиција у Нишу да слави победу и да ће се промене које тада крену са југа прелити на целу Србију, рекао је данас у Нишу на завршној конвенцији коалиције „Бирамо Ниш” председник Народног покрета Србије (НПС) и народни посланик Мирослав Алексић.

Коалиција "Бирамо Ниш" сигурна у победу у Нишу - позвали на дуел

„Ви сте носиоци слободе који ће јужњачку енергију и темперамент да прошире по целој земљи. Јужни ветар треба целој Србији, а одавде мора да дуне ка Београду. У кампањи у Нишу обилазио сам села и општине и могу да кажем да сте свуда сјајни и на Црвеном крсту, Палилули, Медијани, Пантелеју, али и у Нишкој Бањи. Сваког дана сам обилазио по три, четири града и цела Србија гледа у Ниш и сви се кладе на вашу победу”, казао је он. 
Алексић позива све опозиционе листе у Нишу да одмах у понедељак направе коалицију, да се одмах закаже скупштина и да се што пре формира нова власт у Нишу, јер је време да промене крену са југа и додаје да је прилика 2. јуна велика одговорност за све, али да се не сме пропустити. 
„Моћ је у вашим рукама, а следећа прилика за промене биће тек за четири године. Желим да поручим свима који су пали у апатију и можда се и разочарали да не дозволе да их савлада малодушност, јер владајући режим баш на то рачуна. Ни 1996. године нису били бољи услови па сте победили, победите их и сада”, поручио је Алексић. 
Говорећи о сутрашњем доласку председника Вучића у Ниш, који је носилац свих листи па и оне у Нишу и који ће са собом довести сајам аутобуса, Алексић истиче да Нишлије треба да му пожеле срећан пут, али и  добродошлицу у градску кућу вредним људима, својим комшијама Нишлијама који се годинама труде да од тог града направе боље место за живот. 
Потпредседник Народног покрета Србије (НПС), народни посланик и кандидат за градоначелника Ниша испред коалиције „Бирамо Ниш” Ђорђе Станковић захвалио се свима на подршци, а пре свега кандидатима за општине који су се заједно борили и који ће грађане представљати. 
„Позивам на дуел кандидата за градоначелника нашег града и за све функције у Србији који сутра долази у Ниш. Нека бира место и време и да видимо ко више воли овај град и ко више зна о Нишу. Није случајно што почиње олуја, јер ми смо та олуја која ће 2. јуна да их одува једном засвагда”, поручио је Станковић. 
На завршној конвенцији коалиције „Бирамо Ниш” окупљенима су се обратили и председник Покрета слободних грађана Павле Грбовић, народни посланик Демократске странке Срђан Миливојевић, кандидат Србобран Бранковић из Демократске странке, као и чланови коалиције. 

 


#   Ниш   Мирослав Алексић   Тамара Керковић   Ђорђр Станковић НПС   локални избори 2024   Бирамо Ниш коалиција
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима