Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Лесковац: Мина Цветановић нова помоћница градоначелнику Цветановићу

rssBookmark and Share

Лесковац 18.11.2015. Југмедиа

Свршена студенткиња медицине Мина Цветановић (27) постала је јуче нови помоћник градоначелника Лесковца.

Лесковац: Мина Цветановић нова помоћница градоначелнику Цветановићу

Она ће као пети помоћник првог човека града бити ангажована у области примарне здравствене заштите.

„Градоначелник је око себе окупио тим младих људи који су показали добре резултате током студирања. На тај начин се шаље порука младима да су они будућност Лесковца. Градоначелник и локална самоуправа низом пројеката и програма чине све како би млади добили посао у свом родном граду и остали да у њему живе“, казала је Сања Цонић ПР градоначелника Лесковца.

Од петоро помоћника градоначелника, три помоћнице су млађе од 30 година.

Мина Цветановић (СНС) је изабрана на место које је упражњено оставком Славише Златановића. Иначе, Златановић је био задужен за решавање проблема око градског колектора.

Златановић је у писаној оставци написао да оставку подноси из личних разлога, а у изјави Агенцији Југмедиа је казао да се на тај чин одлучио због „недоследности градоначелника“.

„Златановић је јуче подне оставку путем телефонске поруке, а јутрос је стигла и у писаној форми. Градоначелник је прихватио оставку“, каже Сања Цонић, портпарол градоначелника Лесковца.

Златановић је на тој функцији провео шест месеци. Био је задужен за решавање неких инфраструктурних проблема, као што је главни градски колектор.

Незванично сазнајемо да је оставку поднео због несугласица око његовог избора за неку од функција у Спортском савезу Лесковца.


#   Лесковац   СНС   Горан Цветановић   Славиша Златановић   локална самоуправа   Сања Цонић   Мина Цветановић
@sns_srbija @CvetanovicG @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима