Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Медвеђа: Александар Вучић против Групе грађана

rssBookmark and Share

Медвеђа 09.09.2015. Лесковац.РС

Група грађана “За Горњу Јабланицу” Медвеђа отпочела је предизборну кампању поделом предизборних материјала на штандовима у том месту.

Медвеђа: Александар Вучић против Групе грађана

Група грађана, коју је годинама предводио покојни председник те општине Слободан Драшковић, остала је, како кажу “верна његовом делу и идејама”  а Драшковићева фотографија се, уз саглансност његове породице, нашла и на предизборном плакату – јавља агенција ЈУГпрес.

У овој групи кажу да на тај начин желе да подсете и његове дојучерашње сараднике, који су на овим  изборима “одлепршали” и код напредњака, “шта је  све Слоба учинио за њих и читаву Медвеђу”. 

На ванредним локалним изборима у Медвеђи највећа борба за гласове грађана, стиче се утисак, води се између Владе Србије и локалне Групе грађана “За Горњу Јабланицу” коју је некад предводио покојни председник те општине Слободан Драшковић.

Владу Србије представљају бројни њени високу функционери, министри, државни секретари, који су се напрасно, десетак дана пре ванредних парламентарних избора, сетили да Медвеђа постоји.

Ових дана се говорка да ће и премир Србије Алексаnдар Вучић лично доћи да помогне локалним напредњацима не би ли победили Групу грађана. У броју посета, кажу у Медвеђи, предњачи функционер из Сурдулице,  државни  секретар у Министарству привреде и координатор СНС у Пчињском округу Драган Стевановић Боске.

Центар Медвеђе, Фото Д. Коцић

Свакодневно су присутни и лесковачлки локални функционери и директори јавних предузећа и установа, што локалних  што републичких, у сопсатвенбо радно време.

У Медвеђи се 13. септембра одржавају ванредни локални избори. Оптинска изборна комисија је потврдила пет листи, три српске и две албанске.  За одборничка места у Скупштини општине Медвеђа надметаће се следеће листе:

- Александар Вучић- Српска напредна странка, Социјалистичка партија Србије, Партија уједињених пензионера Србије;

- Демократска партија- др Нагип Арифи;

- Група грађана „За Горњу Јабланицу” Медвеђа;

- Коалиција Партија демократског деловања –Демократска унија Албанаца (ПДД-ДУА);

- Демократска странка;

 

Коментара: 0


#   СНС   Медвеђа   Александар Вучић   избори   Нагип Арифи   Слободан Драшковић   Драган Стевановић Боске   радно време   државни секретар   локални избори   кампања   група грађана   Драган Стевановић   Демократска партија
@sns_srbija @avucic @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима