Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Сурдулички социјалисти забринути због Боскетових троструких примања

rssBookmark and Share

Сурдулица 30.06.2015.

Општински одбор СПС Сурдулица не престаје с критикама на рачун Драгана Стефановића Боскета, државног секретара у Министарству привреде и кординатором СНС за Пчињски округ. Овога пута Стефановић се прозива због троструких примања из државног буџета.

Сурдулички социјалисти забринути због Боскетових троструких примања

Саоптење преносимо у целости.:

Општински одбор СПС Сурдулица (СНС) најоштрије осуђује бахато понашање Драгана Стевановића Боскета, државног секретара у Министарству привреде и кординатора СНС за Пчињски округ, које је у супротности са мерама штедње Владе Србије и економском политиком коју промовише премијер Александар Вучић.

Док Драган Стевановић у целој Србији, а нарочито у Врању, промовише неки нови морал и опоравак домаће привреде кроз стечај и отпремине радницима који ће завршити на улици за њега нема зиме, јер у Београду задовољно „трља“ руке. Са месечним примањима од 185.000 динара Боске је апсолутни „шампион“ и најплаћенији конобар у Србији, који за грађане Сурдулице који га добро познају никада не може бити економиста, јер има проблема са начином на који је стекао „експрес“ диплому.

Срамота је да Драган Стевановић Боске „млати празну сламу“ у Београду, отпушта људе по Србији, масовно затвара предузећа и да за то прима три плате из буџета Србије. Прво огромну плату као државни секретар (86.275), затим накнаду као Председник комисије за концесије Владе Србије (59.746), и на све то чак узима и месечну накнаду за одвојен живот од породице (38.374). Ово показује да Боске не поштује ни политику СНС-а и страначко правило да државни функционери не могу примати дупле плате из дуплих фотеља.

Поред тога што месечно заради скоро 10 плата наших суграђана Боске користи државни стан у Београду, користи државни аутомобил, возача и секретарицу. И то није све јер господин Боске у свом кабинету у Министарству привреде има и лично купатило!!!

Сурдулички социјалисти питају Боскета: Да када ће трошак његових комплекса месечно коштати грађане 185.000 динара и зашто морал, мере штедње и економске реформе не покаже на споственом примеру? Да ли осећа грам срамоте када месечно прими 10 радничких плата и за столом седи са тим истим радницима и обећава им стечај као реалну будућност без коре хлеба у коју треба да верују?

Сурдулички социјалисти упозоравају јавност да због неморалног политичког, социјалног и економског концепта који промовише Драган Стевановић Боске млади и образовани стручњаци и лекари беже из Србије. Тешко је живети и радити у држави у којој конобар са купљеном дипломом зарађује четири пута више од учитеља и наставника или три пута више од лекара специјалисте. Овакве појаве урушавају кредибилитет државе и Владе Србије, али на срећу грађана промотери такве политике су освојили свега два одборничка мандата у Сурдулици.

СОЦИЈАЛИСТИЧКА ПАРТИЈА СРБИЈЕ
Општински одбор СПС Сурдулица
-Информативна служба-


#   СПС   СНС   Сурдулица   Александар Вучић   Пчињски округ   Драган Стевановић Боске     Општински одбор   државни секретар   Драган Стевановић   Драгана Стевановић
@socijalisti @sns_srbija @avucic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима