Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Иако му многи оспоравају факултетску диплому, Боске поново државни секретар

rssBookmark and Share

Сурдулица 18.08.2016. З.С. Јужна Србија Инфо

Влада Републике Србије, на данашњој седници именовала је између осталих, поново Драгана Стевановића (Боске), коме многи његови суграђани оспоравају академску диплому, за државног секретара у Министарству привреде из Пчињског округа.

Плакат општинског одбора СПС
Плакат општинског одбора СПС

Драгану Стевановићу званом Боске оспоравана је факултетска диплома, па чак и диплома средње школе. Њгови суграђани и партијиски противници, нарочито из редова СПС-а знали су да на духовит начин укажу на његово академско звање.

Да се подсетимо... 4.4.2016.

У духовитом маниру, омладинци сурдуличког СПС-а, расписали су конкурс за најбољу фотографију Драгана Стевановића Боскета и Бобана Банковића из времена њиховог студирања, тврдећи да их нико никад није видео на факултету.
Укупан фонд награда 3000 евра.

Фото: Јужна Србија, teleprompter.rsФото: Јужна Србија, teleprompter.rs

Интегрални текст конкурса преносимо у целости..

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ – НАГРАДНИ КОНКУРС ОМЛАДИНЕ СОЦИЈАЛИСТА СУРДУЛИЦЕ

Поводом 4. априла који се од 1955. године обележава као ,,Дан студената београдског Универзитета“ омладина одбора СПС Сурдулица расписује НАГРАДНИ КОНКУРС у Сурдулици на који могу да се пријаве сви заинтересовани грађани са правом гласа, са територије целе Републике Србије.

Укупни новчани фонд наградног конкурса омладине социјалиста Сурдулице износи 3.000 евра и додељује се у три категорије у којима ће победницима припасти новчана награда од по 1.000 евра.

Свако ко жели да учествује на наградном конкурсу потребно је да омладини социјалиста Сурдлице најкасније до 24. априла достави фотографију/е из студентских дана ,,Дипломираног економисте“ државног секретара у Министарству привреде и кандидата за одборника на листи СНС Сурдулица, Драгана Стевановића - Боскета и „ Дипломираног економисте“ и кандидата за председника општине Сурдулица на листи СНС Бобана Банковића.

Прва награда припада свакоме ко нам достави фотографију школског друга или другарице који су на академским студијама студирали и полагали испите са Стевановићем или Банковићем, другу награду додељујемо за фотографију са бруцошијаде или апсолвентске журке Стевановића или Банковића, а трећа награда припада свакоме ко нам донесе фотографију са свечане доделе диплома Стевановићу или Банковићу.

У дану када славимо 4. април као велики празник свих студената, конобар Боске који је тренутно на функцији државног секретара у Министарству привреде и његов кандидат за председника Општине Сурдулица Бобан Банковић, су најбољи пример да се куповина диплома у животу најбоље исплати. За њихове студентске дане нико не зна, а сумњамо да их је било ко од студената и видео на испитима. Зато омладина социјалиста жели да на овај начин покаже колико нам је стало до афирмације образовања најпознатијих економских стручњака у Сурдулици и Пчињском округу.


Омладина СПС ОО СУРДУЛИЦА

Коментара: 0


#   СПС   СНС   Сурдулица   Јужна Србија регион   Влада Републике Србије   Драган Стевановић Боске   Министарство привреде   државни секретар   Бобан Банковић   средње школе
@socijalisti @sns_srbija @Vlada_SR @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима