Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Iako mu mnogi osporavaju fakultetsku diplomu, Boske ponovo državni sekretar

rssBookmark and Share

Surdulica 18.08.2016. Z.S. Južna Srbija Info

Vlada Republike Srbije, na današnjoj sednici imenovala je između ostalih, ponovo Dragana Stevanovića (Boske), kome mnogi njegovi sugrađani osporavaju akademsku diplomu, za državnog sekretara u Ministarstvu privrede iz Pčinjskog okruga.

Plakat opštinskog odbora SPS
Plakat opštinskog odbora SPS

Draganu Stevanoviću zvanom Boske osporavana je fakultetska diploma, pa čak i diploma srednje škole. Njgovi sugrađani i partijiski protivnici, naročito iz redova SPS-a znali su da na duhovit način ukažu na njegovo akademsko zvanje.

Da se podsetimo... 4.4.2016.

U duhovitom maniru, omladinci surduličkog SPS-a, raspisali su konkurs za najbolju fotografiju Dragana Stevanovića Bosketa i Bobana Bankovića iz vremena njihovog studiranja, tvrdeći da ih niko nikad nije video na fakultetu.
Ukupan fond nagrada 3000 evra.

Foto: Južna Srbija, teleprompter.rsFoto: Južna Srbija, teleprompter.rs

Integralni tekst konkursa prenosimo u celosti..

SAOPŠTENjE ZA MEDIJE – NAGRADNI KONKURS OMLADINE SOCIJALISTA SURDULICE

Povodom 4. aprila koji se od 1955. godine obeležava kao ,,Dan studenata beogradskog Univerziteta“ omladina odbora SPS Surdulica raspisuje NAGRADNI KONKURS u Surdulici na koji mogu da se prijave svi zainteresovani građani sa pravom glasa, sa teritorije cele Republike Srbije.

Ukupni novčani fond nagradnog konkursa omladine socijalista Surdulice iznosi 3.000 evra i dodeljuje se u tri kategorije u kojima će pobednicima pripasti novčana nagrada od po 1.000 evra.

Svako ko želi da učestvuje na nagradnom konkursu potrebno je da omladini socijalista Surdlice najkasnije do 24. aprila dostavi fotografiju/e iz studentskih dana ,,Diplomiranog ekonomiste“ državnog sekretara u Ministarstvu privrede i kandidata za odbornika na listi SNS Surdulica, Dragana Stevanovića - Bosketa i „ Diplomiranog ekonomiste“ i kandidata za predsednika opštine Surdulica na listi SNS Bobana Bankovića.

Prva nagrada pripada svakome ko nam dostavi fotografiju školskog druga ili drugarice koji su na akademskim studijama studirali i polagali ispite sa Stevanovićem ili Bankovićem, drugu nagradu dodeljujemo za fotografiju sa brucošijade ili apsolventske žurke Stevanovića ili Bankovića, a treća nagrada pripada svakome ko nam donese fotografiju sa svečane dodele diploma Stevanoviću ili Bankoviću.

U danu kada slavimo 4. april kao veliki praznik svih studenata, konobar Boske koji je trenutno na funkciji državnog sekretara u Ministarstvu privrede i njegov kandidat za predsednika Opštine Surdulica Boban Banković, su najbolji primer da se kupovina diploma u životu najbolje isplati. Za njihove studentske dane niko ne zna, a sumnjamo da ih je bilo ko od studenata i video na ispitima. Zato omladina socijalista želi da na ovaj način pokaže koliko nam je stalo do afirmacije obrazovanja najpoznatijih ekonomskih stručnjaka u Surdulici i Pčinjskom okrugu.


Omladina SPS OO SURDULICA

Komentara: 0


#   SPS   SNS   Surdulica   Južna Srbija region   Vlada Republike Srbije   Dragan Stevanović Boske   Ministarstvo privrede   državni sekretar   Boban Banković   srednje škole
@socijalisti @sns_srbija @Vlada_SR @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima