Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Конкурс СПС Сурдулица: Ко има Боскетову фотографију са факултета, добија 1000 евра

rssBookmark and Share

Сурдулица 04.04.2016. Јужна Србија Инфо

У духовитом маниру, омладинци сурдуличког СПС-а, расписали су конкурс за најбољу фотографију Драгана Стевановића Боскета и Бобана Банковића из времена њиховог студирања, тврдећи да их нико никад није видео на факултету.
Укупан фонд награда 3000 евра.

Фото: Јужна Србија, teleprompter.rs
Фото: Јужна Србија, teleprompter.rs

Интегрални текст конкурса преносимо у целости..

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ – НАГРАДНИ КОНКУРС ОМЛАДИНЕ СОЦИЈАЛИСТА СУРДУЛИЦЕ

Поводом 4. априла који се од 1955. године обележава као ,,Дан студената београдског Универзитета“ омладина одбора СПС Сурдулица расписује НАГРАДНИ КОНКУРС у Сурдулици на који могу да се пријаве сви заинтересовани грађани са правом гласа, са територије целе Републике Србије.

Укупни новчани фонд наградног конкурса омладине социјалиста Сурдулице износи 3.000 евра и додељује се у три категорије у којима ће победницима припасти новчана награда од по 1.000 евра.

Свако ко жели да учествује на наградном конкурсу потребно је да омладини социјалиста Сурдлице најкасније до 24. априла достави фотографију/е из студентских дана ,,Дипломираног економисте“ државног секретара у Министарству привреде и кандидата за одборника на листи СНС Сурдулица, Драгана Стевановића - Боскета и „ Дипломираног економисте“ и кандидата за председника општине Сурдулица на листи СНС Бобана Банковића.

Прва награда припада свакоме ко нам достави фотографију школског друга или другарице који су на академским студијама студирали и полагали испите са Стевановићем или Банковићем, другу награду додељујемо за фотографију са бруцошијаде или апсолвентске журке Стевановића или Банковића, а трећа награда припада свакоме ко нам донесе фотографију са свечане доделе диплома Стевановићу или Банковићу.

У дану када славимо 4. април као велики празник свих студената, конобар Боске који је тренутно на функцији државног секретара у Министарству привреде и његов кандидат за председника Општине Сурдулица Бобан Банковић, су најбољи пример да се куповина диплома у животу најбоље исплати. За њихове студентске дане нико не зна, а сумњамо да их је било ко од студената и видео на испитима. Зато омладина социјалиста жели да на овај начин покаже колико нам је стало до афирмације образовања најпознатијих економских стручњака у Сурдулици и Пчињском округу.


Омладина СПС ОО СУРДУЛИЦА


#   СПС   Сурдулица   диплома   конкурс   студирање   Драган Стевановић Боске   фотографије   избори 2016   Бобан Банковић   Драгана Стевановић
@socijalisti @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима