Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Државни секретар Боске најплаћенији конобар у Србији

rssBookmark and Share

Сурдулица 03.07.2015. В.Пешић,Блиц, Јужна Србија Инфо

Одбор СПС оптужио је државног секретара у Министарству привреде и координатора СНС у Пчињском округу Драгана Стевановића Боскета за бахато понашање, непоштовање мера штедње и за месечна примања од 185.000 динара.

Плакат општинског одбора СПС
Плакат општинског одбора СПС

Сурдулички социјалисти тврде да је њихов суграђанин најплаћенији конобар у Србији јер је својевремено служио госте у градском кафићу “Пегаз”.

- Срамота је да Драган Стевановић Боске отпушта раднике у Србији, масовно затвара предузећа, и да за то из буџета прима високе принадлежности. Као државни секретар, Стевановић прима плату од 86.275 динара. Председник је комисије за концесије Владе Србије и добија месечну надокнаду од 59.746 динара. За одвојени живот од породице која живи у Сурдулици, Боске са републичке благајне месечно подиже још 38.374 динара. Све ово показује да Стевановић не поштује политику СНС и страначко правило да државни функционери не могу примати двоструке надокнаде из две фотеље. Конобар са купљеном дипломом Више школе за менаџмент у Сремскиим Карловцима три пута више зарађује од лекара специјалисте. Овакве појаве урушавају кредибилитет Србије - истиче др Александра Поповић, председница општине и локални функционер СПС.

Социјалисти Сурдулице подсећају да државни секретар, високи функционер СНС и блиски сарадник премијера Александра Вучића у Београду користи државни стан, службени аутомобил, има секретарицу и возача. Руководство странке на власти у Сурдулици огорчено је и због тога што Драган Стевановић у свом кабинету у Министарству привреде има и лично купатило!

Председник СО Сурдулица и високи функционер СПС Новице Тончева истиче да зарад неморалног политичког, социјалног и економског концепта који промовише Стевановић образовани млади људи беже из Сурдулице и Србије.

- Државни секретар који је у родном Новом Травнику са двојкама и тројкама завршио средњу школу глуми градоначелника - истиче Новица Тончев. 
 
Палио заставу ЕУ 
„Самозвани реформатор Пчињског округа заборавио је да је 15 година лепио плакате Војислава Шешеља. Не сећа се да је као радикал у Скупштини вређао Томислава Николића и Александра Вучића. Палио је заставу ЕУ И НАТО алијансе. Преко ноћи постао је фанатик ЕУ И ММФ“, каже Тончев.

 


#   СПС   СНС   Сурдулица   Ивица Тончев   Новица Тончев   диплома   плата   Драган Стевановић Боске     Војислава Шешељ   ММФ   Сандра Поповић   државни секретар   Драган Стевановић   Александра Поповић
@socijalisti @sns_srbija @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима