Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Državni sekretar Boske najplaćeniji konobar u Srbiji

rssBookmark and Share

Surdulica 03.07.2015. V.Pešić,Blic, Južna Srbija Info

Odbor SPS optužio je državnog sekretara u Ministarstvu privrede i koordinatora SNS u Pčinjskom okrugu Dragana Stevanovića Bosketa za bahato ponašanje, nepoštovanje mera štednje i za mesečna primanja od 185.000 dinara.

Plakat opštinskog odbora SPS
Plakat opštinskog odbora SPS

Surdulički socijalisti tvrde da je njihov sugrađanin najplaćeniji konobar u Srbiji jer je svojevremeno služio goste u gradskom kafiću “Pegaz”.

- Sramota je da Dragan Stevanović Boske otpušta radnike u Srbiji, masovno zatvara preduzeća, i da za to iz budžeta prima visoke prinadležnosti. Kao državni sekretar, Stevanović prima platu od 86.275 dinara. Predsednik je komisije za koncesije Vlade Srbije i dobija mesečnu nadoknadu od 59.746 dinara. Za odvojeni život od porodice koja živi u Surdulici, Boske sa republičke blagajne mesečno podiže još 38.374 dinara. Sve ovo pokazuje da Stevanović ne poštuje politiku SNS i stranačko pravilo da državni funkcioneri ne mogu primati dvostruke nadoknade iz dve fotelje. Konobar sa kupljenom diplomom Više škole za menadžment u Sremskiim Karlovcima tri puta više zarađuje od lekara specijaliste. Ovakve pojave urušavaju kredibilitet Srbije - ističe dr Aleksandra Popović, predsednica opštine i lokalni funkcioner SPS.

Socijalisti Surdulice podsećaju da državni sekretar, visoki funkcioner SNS i bliski saradnik premijera Aleksandra Vučića u Beogradu koristi državni stan, službeni automobil, ima sekretaricu i vozača. Rukovodstvo stranke na vlasti u Surdulici ogorčeno je i zbog toga što Dragan Stevanović u svom kabinetu u Ministarstvu privrede ima i lično kupatilo!

Predsednik SO Surdulica i visoki funkcioner SPS Novice Tončeva ističe da zarad nemoralnog političkog, socijalnog i ekonomskog koncepta koji promoviše Stevanović obrazovani mladi ljudi beže iz Surdulice i Srbije.

- Državni sekretar koji je u rodnom Novom Travniku sa dvojkama i trojkama završio srednju školu glumi gradonačelnika - ističe Novica Tončev. 
 
Palio zastavu EU 
„Samozvani reformator Pčinjskog okruga zaboravio je da je 15 godina lepio plakate Vojislava Šešelja. Ne seća se da je kao radikal u Skupštini vređao Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića. Palio je zastavu EU I NATO alijanse. Preko noći postao je fanatik EU I MMF“, kaže Tončev.

 


#   SPS   SNS   Surdulica   Ivica Tončev   Novica Tončev   diploma   plata   Dragan Stevanović Boske     Vojislava Šešelj   MMF   Sandra Popović   državni sekretar   Dragan Stevanović   Aleksandra Popović
@socijalisti @sns_srbija @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima