Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

На нишким улицама хаос, а функционери се љуљају на љуљашкама

rssBookmark and Share

Ниш 30.09.2019.

Одборник Бранислав Јовановић коментарисао је активности градских функционера

„Док се нишки фунционери љуљају на љуљашкама које фарбају, мере притисак грађанима и гребу асфалт, наставља се агонија са рехабилитацијом нишкух улица. У Мокрањчевој улици (код Светиниколске цркве) влада саобраћајни колапс у којој се сто метара асфалта реконструише, ево, већ други месец. Градски челници, вероватно приморани близином обданишта, решили су да промене водоводну мрежу која је дотрајала. Дотрајалост водоводне мреже је проблем и на свим другим локацијама, па не мењају, ту се огледа неспособност и лоша организација ове локалне власти што компликује живот нашим суграђанима“, каже Бранислав Јовановић, одборник коалиције „Ниш, мој град“ у Скупштини Града Ниша.

Он каже да је огледало ове власти и улица Девете бригаде која је, како каже, постала уско грло хале „Чаир“ јер кружни ток на раскрсници са улицом Војводе Мишића није урађен иако за то постоји пројекат.

„Улица Девете бригаде треба да се прошири и да се уради кружни ток на раскрсници са улиоцм Војводе Мишића јер ту је константно хаос у саобраћају. У улици Војводе Мишића, мимо свих грађевинских правила, није мењана ни водоводна ни канализациона мрежа, али је зато постављена трафика која не знамо чему служи. Решите прво саобраћајни колапс на нишким улицама, а не само да вам циљ буде да се угради што већа количина асфалта и да се набаци посао београдској фирми“, закључује Јовановић.

Коментара: 0


#   Ниш   Бранислав Јовановић   Милорад Јеркан   Мирослав Милутиновић
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима