Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Na niškim ulicama haos, a funkcioneri se ljuljaju na ljuljaškama

rssBookmark and Share

Niš 30.09.2019.

Odbornik Branislav Jovanović komentarisao je aktivnosti gradskih funkcionera

„Dok se niški funcioneri ljuljaju na ljuljaškama koje farbaju, mere pritisak građanima i grebu asfalt, nastavlja se agonija sa rehabilitacijom niškuh ulica. U Mokranjčevoj ulici (kod Svetinikolske crkve) vlada saobraćajni kolaps u kojoj se sto metara asfalta rekonstruiše, evo, već drugi mesec. Gradski čelnici, verovatno primorani blizinom obdaništa, rešili su da promene vodovodnu mrežu koja je dotrajala. Dotrajalost vodovodne mreže je problem i na svim drugim lokacijama, pa ne menjaju, tu se ogleda nesposobnost i loša organizacija ove lokalne vlasti što komplikuje život našim sugrađanima“, kaže Branislav Jovanović, odbornik koalicije „Niš, moj grad“ u Skupštini Grada Niša.

On kaže da je ogledalo ove vlasti i ulica Devete brigade koja je, kako kaže, postala usko grlo hale „Čair“ jer kružni tok na raskrsnici sa ulicom Vojvode Mišića nije urađen iako za to postoji projekat.

„Ulica Devete brigade treba da se proširi i da se uradi kružni tok na raskrsnici sa uliocm Vojvode Mišića jer tu je konstantno haos u saobraćaju. U ulici Vojvode Mišića, mimo svih građevinskih pravila, nije menjana ni vodovodna ni kanalizaciona mreža, ali je zato postavljena trafika koja ne znamo čemu služi. Rešite prvo saobraćajni kolaps na niškim ulicama, a ne samo da vam cilj bude da se ugradi što veća količina asfalta i da se nabaci posao beogradskoj firmi“, zaključuje Jovanović.

Komentara: 0


#   Niš   Branislav Jovanović   Milorad Jerkan   Miroslav Milutinović
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima