Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нема договора напредњака и социјалиста у Врању

rssBookmark and Share

Врање 03.06.2014. ЈугМедиа

Све чешће спекулације да ће напредњаци поново постати део владајуће коалиције у Врању, чини се да су непознаница за лидере СНС-а, али и социјалиста који предводе тренутну владајућу коалицију.

Нема договора напредњака и социјалиста у Врању

Ову коалицију, осим њих чине и СДПС, ПУПС, ЈС, ЛДП и ДС, а имају подршку и неколицине независних одборника.

На питање да ли је из централе странака стигао налог за договор око поновног уласка у власти, један од повереника напредњака Горан Николић, каже да он нема такве информације.

„Оно што је извесно у овом тренутку је да нема никаквих разговора на ту тему нити било каквих преговора, мало ми је чудно да та иста централа која је тражила да СНС напусти владајућу коалицију, сада тражи супротно, тако да мислим да је висе реч о неким „чаршијским причама““, каже Горан Николић.

Први човек врањских социјалиста и градоначелник Врања Зоран Антић на питање да ли је тачно да се размишља о уласку напредњака у власт поново, одговорио је: „Не разумем питање“.

Ипак, познаваои политичке ситуације у граду, сматрају да је након изборних резултата логично да и напредњаци узму учешће у власти. Подсећамо било је покушаја „преузимања власти“ од стране напредњака и других опозиионих странака, али договори око формирања нове већине нису постигнути.

Поред СПС-а, владајућу коалицију у Врању чине још и  СДПС, ПУПС, ЈС, ЛДП и ДС. Подршку пружају и неколико независних одборника.

 


#   Врање   СПС   СНС   Зоран Антић   Горан Николић
@socijalisti @sns_srbija @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима