Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nema dogovora naprednjaka i socijalista u Vranju

rssBookmark and Share

Vranje 03.06.2014. JugMedia

Sve češće spekulacije da će naprednjaci ponovo postati deo vladajuće koalicije u Vranju, čini se da su nepoznanica za lidere SNS-a, ali i socijalista koji predvode trenutnu vladajuću koaliciju.

Nema dogovora naprednjaka i socijalista u Vranju

Ovu koaliciju, osim njih čine i SDPS, PUPS, JS, LDP i DS, a imaju podršku i nekolicine nezavisnih odbornika.

Na pitanje da li je iz centrale stranaka stigao nalog za dogovor oko ponovnog ulaska u vlasti, jedan od poverenika naprednjaka Goran Nikolić, kaže da on nema takve informacije.

„Ono što je izvesno u ovom trenutku je da nema nikakvih razgovora na tu temu niti bilo kakvih pregovora, malo mi je čudno da ta ista centrala koja je tražila da SNS napusti vladajuću koaliciju, sada traži suprotno, tako da mislim da je vise reč o nekim „čaršijskim pričama““, kaže Goran Nikolić.

Prvi čovek vranjskih socijalista i gradonačelnik Vranja Zoran Antić na pitanje da li je tačno da se razmišlja o ulasku naprednjaka u vlast ponovo, odgovorio je: „Ne razumem pitanje“.

Ipak, poznavaoi političke situacije u gradu, smatraju da je nakon izbornih rezultata logično da i naprednjaci uzmu učešće u vlasti. Podsećamo bilo je pokušaja „preuzimanja vlasti“ od strane naprednjaka i drugih opoziionih stranaka, ali dogovori oko formiranja nove većine nisu postignuti.

Pored SPS-a, vladajuću koaliciju u Vranju čine još i  SDPS, PUPS, JS, LDP i DS. Podršku pružaju i nekoliko nezavisnih odbornika.

 


#   Vranje   SPS   SNS   Zoran Antić   Goran Nikolić
@socijalisti @sns_srbija @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima