Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Неписмени нападају: Градоначелник са правописним грешкама

rssBookmark and Share

05.11.2013. С. Радовић

Заменик градоначелника Ниша Љубивоје Славковић свакодневно на друштвеној мрежи Фејсбук износи коментаре са правописним грешкама.

Неписмени нападају: Градоначелник са правописним грешкама

Славковић који је радио као водитељ Нишке TV „Belle Amie“ и то седам година и који је писао колумне за Народне новине свакодневно на свом фејсбук профилу објављује стваове и коментаре са правописним грешкама, који су притом неразумљиви.

- Не могу да верујем да нико не жели да примети колико је ту грешака и колико неписмености у писању заменика градоначелника. Подржавам СНС али ово је срамота, каже посланик из скупштине града Ниша.

Критике другом човеку Ниша на правописним грешкама, непознавању граматике из првог разреда основне школе свакодневно стижу и од Марка Караџића, комесара за људска права у ЛДП-у и некадашњег државног секретара у Министарству за људска и мањинска права који испод крање неписмених објава исправља заменика градоначелника покшавајући да га научи граматику али и правопис што се иначе учи у првом полугодишту првог разреда основсне школе.

Славковић који вређа хомосексуалце, новинаре али и све што он пожели је иначе према сазнањима ''Јужне Србије'' заузимао је руководеће позиције у следећим предузећима: ТРО Мироч Кладово, Централна дечија кухиња у саставу РО Пчелица, Студентски центар Ниш, Фруктапромет Ниш, Акорд Ниш, Ресторан ЕИ Ниш, ЕИ Холдинг Ниш, ЈКП Топлана, МГФ Промо Ниш.


#   људска права   ЕИ Ниш   Народне новине   Студентски центар
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима