Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ниш: Седница Скупштине града по хитном поступку

rssBookmark and Share

04.03.2015. Јужна Србија Инфо

Ова седница ће имати карактер хитне, а на дневном реду наћи ће се измена и допуна одлуке о задужењу града.

Ниш: Седница Скупштине града по хитном поступку

На последњој седници одборници су усвојили одлуку о задужењу града код пословних банака у висини од две милијарде динара, и то 1,2 милираде за рефинансирање ранијих кредитних задужења, а 800 милиона динара за изградњу инфраструктуре у граду.

Хитност доношења ове одлуке на првој седници парламента у овој години, образложена је дугом тендерском процедуром, а како сазнајемо у међувремену су изнађена нека боља решења по питању кредита која би требало да буду садржана у измењеној одлуци.

На овој седници гласаће се и о избору два нова већника градске Владе. Практично, биће поновљено гласање о именовању

Светозара Алексова из редова ПУПС-а, након што је већник Бранислав Ранђеловић поднео оставку на ту функцију, а на прошлој седници гласање је било неуспешно због недостатка кворума.

Како је на последњој седници градског одбора СНС-а изгласано неповерење већнику Милошу Банђуру, из ове странке већ је стигао предлог за ново персонално решење. Реч је о Небојши Ловићу, потпредседнику општинског одбора СНС-а на Пантелеју и већнику ове градске општине.

Ловић је рођен 1966. године, завршио је Грађевински факултет у Нишу и ради у приватном 

Седница ће се одржати у четвртак 5.марта.

Коментара: 0


#   Бранислав Ранђеловић   Милош Банђур   седница     Градски већник   Скупштина града Ниша     Светозар Алексов   Небојша Ловић   градске општине   Грађевински факултет
@Milos_Bandjur @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима