Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ниш:Трибина четири парламентарне странке против потписивања француско-немачког споразума за КиМ

rssBookmark and Share

Ниш 18.02.2023. Јужна Србија Инфо

У организацији четири државотворне парламентарне политичке странке - Српски покрет Двери, Српска странка Заветници, Нови ДСС и ПОКС у Нишу ће у понедељак 20.фебруара у сали Симфонијског оркестра бити одржана трибина „НЕ КАПИТУЛАЦИЈИ! НЕ УЛТИМАТУМУ!“. Саопштење преносимо у целости.

Фото: Јужна Србија Инфо
Фото: Јужна Србија Инфо

 

Трибина се организује против потписивања тзв. француско-немачког споразума за Косово и Метохију. Нишлијама ће се обратити народни посланици и лидери државотворне опозиције - Бошко Обрадовић, председник Српског покрета Двери, Милица Ђурђевић-Стаменковски, председник Српске странке Заветници, Милош Јовановић,  председник Нове Демократске странке Србије и Војислав Михаиловић,  председник Покрета за обнову Краљевине Србије, заједно са представником Покрета за одбрану Косова и Метохије, професором Факултета политичких наука Чаславом Корпивицом и политичким аналитичарем Драгомиром Анђелковићем. 

На трибини ће говорници објаснити због чега власт не сме да потпише ултиматум тзв. француско -немачки споразум који представља најновији притисак на Србију да се одрекне Косова и Метохије и призна сецесију своје јужне Покрајине, уз први корак, прихватање чланства лажне државе Косово у Уједињени нацијама. 

Ниш и осиромашени Југ Србије биће прва жртва политике признања лажне државе Косово, коју не признаје 2/3 држава света а за коју власт већ припрема јавно мњење кроз медијске спинове, кроз хапшење новинара и политичких противника али и непрестаним нападима на парламентарне странке државотворне опозиције, СП Двери ,СС Заветници и коалицију НАДА ,  које се боре за очување територијалне целовитости и интегритета државе Србије .


 

 


#   Ниш   ДСС   Косово и Метохија   Двери   трибина   Заветници   ПОКС   Тамара Керковић   Нови ДСС
@dsscentar @SPDveri @zavetnici @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима