Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Niš:Tribina četiri parlamentarne stranke protiv potpisivanja francusko-nemačkog sporazuma za KiM

rssBookmark and Share

Niš 18.02.2023. Južna Srbija Info

U organizaciji četiri državotvorne parlamentarne političke stranke - Srpski pokret Dveri, Srpska stranka Zavetnici, Novi DSS i POKS u Nišu će u ponedeljak 20.februara u sali Simfonijskog orkestra biti održana tribina „NE KAPITULACIJI! NE ULTIMATUMU!“. Saopštenje prenosimo u celosti.

Foto: Južna Srbija Info
Foto: Južna Srbija Info

 

Tribina se organizuje protiv potpisivanja tzv. francusko-nemačkog sporazuma za Kosovo i Metohiju. Nišlijama će se obratiti narodni poslanici i lideri državotvorne opozicije - Boško Obradović, predsednik Srpskog pokreta Dveri, Milica Đurđević-Stamenkovski, predsednik Srpske stranke Zavetnici, Miloš Jovanović,  predsednik Nove Demokratske stranke Srbije i Vojislav Mihailović,  predsednik Pokreta za obnovu Kraljevine Srbije, zajedno sa predstavnikom Pokreta za odbranu Kosova i Metohije, profesorom Fakulteta političkih nauka Časlavom Korpivicom i političkim analitičarem Dragomirom Anđelkovićem. 

Na tribini će govornici objasniti zbog čega vlast ne sme da potpiše ultimatum tzv. francusko -nemački sporazum koji predstavlja najnoviji pritisak na Srbiju da se odrekne Kosova i Metohije i prizna secesiju svoje južne Pokrajine, uz prvi korak, prihvatanje članstva lažne države Kosovo u Ujedinjeni nacijama. 

Niš i osiromašeni Jug Srbije biće prva žrtva politike priznanja lažne države Kosovo, koju ne priznaje 2/3 država sveta a za koju vlast već priprema javno mnjenje kroz medijske spinove, kroz hapšenje novinara i političkih protivnika ali i neprestanim napadima na parlamentarne stranke državotvorne opozicije, SP Dveri ,SS Zavetnici i koaliciju NADA ,  koje se bore za očuvanje teritorijalne celovitosti i integriteta države Srbije .


 

 


#   Niš   DSS   Kosovo i Metohija   Dveri   tribina   Zavetnici   POKS   Tamara Kerković   Novi DSS
@dsscentar @SPDveri @zavetnici @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima