Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нишки Лекс специјалис: Напредњаци прескочили изборе?

rssBookmark and Share

Ниш 21.05.2015. С.З. Јужна Србија Инфо

И поред покушаја градоначелника Ниша Зорана Перишића (СНС) и новог координатора те странке, др Милана Станојковића да смире страсти у странци и у јавности представи се јединство, очигледно је да нешто не функционише.
Синоћ је на састанку челника СНС у Нишу незванично формиран Градски одбор без изборне процедуре, сазнајемо из нашег извора.

Нишки Лекс специјалис: Напредњаци прескочили изборе?

На састанку који је трајао дубоко у ноћ, незванично је формиран Градски одбор и постављени су повереници у око 37 месних одбора.

Све се ово десило без унутарстраначких избора, који су дуго били најављивани.

Део градске политичке јавности је чак помислио да се ради о некаквој шали, међутим овај састанак се ипак одржао и донета су нека решења о постављењу повереника и ужег састава Градског одбора.

Незванично у Градски одбор улазе, актуелни градоначелник Зоран Перишић, његов заменик Љубивоје Славковић и већник Милош Банђур, Љубица Мрдаковић, Момир Стојановић...

Напредњаци су за данас најавили конференцију за штампу.

Да подсетимо, Градски одбор Српске напредне странке у Нишу распуштен је 24. марта одлуком Извршног одбора.

Том приликом, Радомир Николић је посетио Ниш и подвукао да врх СНС-а не може више да подноси сталне размирице међу челницима нишких напредњака.

 


#   Ниш   СНС   избори   Љубивоје Славковић   Зоран Перишић   Милош Банђур   састанак   Градски одбор   Момир Стојановић   Радомир Николић   Месни одбор   формирање   Љубица Мрдаковић
@sns_srbija @ProfdrPerisic @Milos_Bandjur @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима