Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Niški Leks specijalis: Naprednjaci preskočili izbore?

rssBookmark and Share

Niš 21.05.2015. S.Z. Južna Srbija Info

I pored pokušaja gradonačelnika Niša Zorana Perišića (SNS) i novog koordinatora te stranke, dr Milana Stanojkovića da smire strasti u stranci i u javnosti predstavi se jedinstvo, očigledno je da nešto ne funkcioniše.
Sinoć je na sastanku čelnika SNS u Nišu nezvanično formiran Gradski odbor bez izborne procedure, saznajemo iz našeg izvora.

Niški Leks specijalis: Naprednjaci preskočili izbore?

Na sastanku koji je trajao duboko u noć, nezvanično je formiran Gradski odbor i postavljeni su poverenici u oko 37 mesnih odbora.

Sve se ovo desilo bez unutarstranačkih izbora, koji su dugo bili najavljivani.

Deo gradske političke javnosti je čak pomislio da se radi o nekakvoj šali, međutim ovaj sastanak se ipak održao i doneta su neka rešenja o postavljenju poverenika i užeg sastava Gradskog odbora.

Nezvanično u Gradski odbor ulaze, aktuelni gradonačelnik Zoran Perišić, njegov zamenik Ljubivoje Slavković i većnik Miloš Banđur, Ljubica Mrdaković, Momir Stojanović...

Naprednjaci su za danas najavili konferenciju za štampu.

Da podsetimo, Gradski odbor Srpske napredne stranke u Nišu raspušten je 24. marta odlukom Izvršnog odbora.

Tom prilikom, Radomir Nikolić je posetio Niš i podvukao da vrh SNS-a ne može više da podnosi stalne razmirice među čelnicima niških naprednjaka.

 


#   Niš   SNS   izbori   Ljubivoje Slavković   Zoran Perišić   Miloš Banđur   sastanak   Gradski odbor   Momir Stojanović   Radomir Nikolić   Mesni odbor   formiranje   Ljubica Mrdaković
@sns_srbija @ProfdrPerisic @Milos_Bandjur @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima