Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нишки напредњаци обележили своју славу

rssBookmark and Share

28.10.2015. Нишке новине

Градски одбор Српске напредне странке Ниш обележио је страначку славу Свету Петку.
Кординатор Градског одбора Милан Станојковић је рекао да је ово прилика да се сумира све што је урађено.

Нишки напредњаци обележили своју славу

„Свесни смо улоге која је припала Српској напредној странци и одговорности коју имамо. Пред нама је тежак период испуњавања озбиљног задатка, а то је поправљање услова за живот наших грађана. Битно је да смо као странка спремни да се носимо са том одговорношћу.Све време пред очима нам је политика Владе Србије и озбиљне реформе које су присутне у нашем друштву. И ми ћемо на локалу као Градски одбор СНС испратити ту политику до краја, јер то су промене у позитивном смеру“, каже Станојковић.

Станојковић истиче да је јединство унутар странке на локалу сада на завидном нивоу, као и сарадња са извршном влашћу.

„То ће нам омогућити да реализујемо све најављено. Извршићемо анализу јавних предузећа и градских управа, што ће довести до одређених промена у наредном периоду, а то се од Српске напредне странке и очекује“, додаје Станојковић.

С обзиром да је градоначелник Ниша и члан Председништва СНС-а Зоран Перишић службено био одсутан, прочитано је његово писмо у коме се наводи следеће:

„Српска напредна странка слави своју славу у очекивњу да свака година буде боља за Ниш, Србију и наше грађане. На дан наше заштитнице морамо да обратимо пажњу на очување породичних вредности и вере да се државом и градом може и мора управљати поштено, а да рад и резултати буду једини критеријум који ће одредити нашу успешност. Са искреном жељом да се сви сложимо око истинских вредности и како само име наше странке каже да напред водимо грађане као што смо до сада чинили“.

Свечаном чину резања славског колача присуствовао је велики број званица, градских функционера и симпатизера ове партије.

ГО СНС Ниш
Нишке новине


#   СНС   Зоран Перишић   слава   Света Петка   Градски одбор   Милан Станојковић
@sns_srbija @ProfdrPerisic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима