Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нова политичка коалиција "Уједињени - Нада за Ниш" излази на локалне изборе" - Ђиласов ССП бојкотује

rssBookmark and Share

Ниш 24.04.2024. З. Стојнић, Јужна Србија Инфо

На локалној политичкој сцени Ниша, нова политичка коалиција названа "Уједињени - Нада за Ниш" доноси свеже узбуђење, најављујући своје учешће на предстојећим локалним изборима. Ова предизборна коалиција представља савез странака Нови ДСС и "Ниш, мој град", а донета је одлука уз подршку већине.

Фото: Јужна Србија Инфо архива
Фото: Јужна Србија Инфо архива

Уз звучно име "Нада за Ниш", ова коалиција износи амбициозне планове за будућност града, укључујући транспарентно вођење и амбицију да Ниш постане европска престоница културе до краја њиховог мандата. У процесу су преговори са пет политичких странака и петнаест удружења, с намером да се формира шира колона.

Међутим, на другој страни политичког спектра, Странка слободе и правде (ССП) донела је одлуку да неће учествовати на локалним изборима у Нишу. Председница Градског одбора ССП-а Јелена Милошевић, јасно је назвала изборе "фарсом" и истакла да Нишлије заслужују поштене изборе.

Избори у Нишу одржаће се 2. јуна, а ова нова политичка динамика доноси свеже таласе узбуђења и очекивања међу грађанима града.

 

 

 


#   Ниш   Драган Ђилас   Коалиција Ниш мој град   Странка слободе и правде   Јелена Милошевић   Нови ДСС   локални избори 2024   Уједињени - Нада за Ниш
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима