Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nova politička koalicija "Ujedinjeni - Nada za Niš" izlazi na lokalne izbore" - Đilasov SSP bojkotuje

rssBookmark and Share

Niš 24.04.2024. Z. Stojnić, Južna Srbija Info

Na lokalnoj političkoj sceni Niša, nova politička koalicija nazvana "Ujedinjeni - Nada za Niš" donosi sveže uzbuđenje, najavljujući svoje učešće na predstojećim lokalnim izborima. Ova predizborna koalicija predstavlja savez stranaka Novi DSS i "Niš, moj grad", a doneta je odluka uz podršku većine.

Foto: Južna Srbija Info arhiva
Foto: Južna Srbija Info arhiva

Uz zvučno ime "Nada za Niš", ova koalicija iznosi ambiciozne planove za budućnost grada, uključujući transparentno vođenje i ambiciju da Niš postane evropska prestonica kulture do kraja njihovog mandata. U procesu su pregovori sa pet političkih stranaka i petnaest udruženja, s namerom da se formira šira kolona.

Međutim, na drugoj strani političkog spektra, Stranka slobode i pravde (SSP) donela je odluku da neće učestvovati na lokalnim izborima u Nišu. Predsednica Gradskog odbora SSP-a Jelena Milošević, jasno je nazvala izbore "farsom" i istakla da Nišlije zaslužuju poštene izbore.

Izbori u Nišu održaće se 2. juna, a ova nova politička dinamika donosi sveže talase uzbuđenja i očekivanja među građanima grada.

 

 

 


#   Niš   Dragan Đilas   Koalicija Niš moj grad   Stranka slobode i pravde   Jelena Milošević   Novi DSS   lokalni izbori 2024   Ujedinjeni - Nada za Niš
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima