Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Омладина ДС-а у Нишу: Нишка Канцеларија за младе обрукала хуманитарно вече "Наиссус феста"

rssBookmark and Share

Ниш 06.09.2018. Јужна Србија Инфо

Омладина Демократске странке у Нишу сматра да је неприхватљиво за један град да већ други пут за годину дана долази до хапшења градских службеника задужених за пружање подршке младима, односно спровођење омладинске политике, пише у саопштењу младих ДС-а.

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

Саопштење...

Најпре хапшење градског већника за спорт, а данас и хапшење директора Канцеларије за младе због оптужби да се бавио корупцијом.

Канцеларија за младе треба да кроз свој рад промовише стваралаштво младих, да им пружа подршку и ствара услове за њихов развој у области културе, спорта, уметности, а не да се бави корупцијом и противзаконитим стварима.

Они који воде надлежне институције, треба својим понашањем да промовишу младе Ниша и њихово стваралаштво а не да злоупотребљавају своје положаје.

Пружамо пуну подршку надлежним органима да истрагу спроведу до краја и да се одговорни примерено казне, посебно имајући у виду и то што је једно вече фестивала Наиссус фест 2018., било хуманитарног карактера.

Ово није брука не само за СНС која је поставила ове особе, већ и за градоначелника и град Ниш.

 -Време је да се смене сви они који будућност нашег града уништавају, и који на овај начин младе Ниша терају да одлазе из овог града и ове земље, наглађавају младе демократе у Нишу.

 


#   Ниш   ДС   хапшење   Канцеларија за младе   хуманитарна акција   Стеван Живковић   Наиссус фест
@demokrate @


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима