Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Omladina DS-a u Nišu: Niška Kancelarija za mlade obrukala humanitarno veče "Naissus festa"

rssBookmark and Share

Niš 06.09.2018. Južna Srbija Info

Omladina Demokratske stranke u Nišu smatra da je neprihvatljivo za jedan grad da već drugi put za godinu dana dolazi do hapšenja gradskih službenika zaduženih za pružanje podrške mladima, odnosno sprovođenje omladinske politike, piše u saopštenju mladih DS-a.

Foto: Južna Srbija
Foto: Južna Srbija

Saopštenje...

Najpre hapšenje gradskog većnika za sport, a danas i hapšenje direktora Kancelarije za mlade zbog optužbi da se bavio korupcijom.

Kancelarija za mlade treba da kroz svoj rad promoviše stvaralaštvo mladih, da im pruža podršku i stvara uslove za njihov razvoj u oblasti kulture, sporta, umetnosti, a ne da se bavi korupcijom i protivzakonitim stvarima.

Oni koji vode nadležne institucije, treba svojim ponašanjem da promovišu mlade Niša i njihovo stvaralaštvo a ne da zloupotrebljavaju svoje položaje.

Pružamo punu podršku nadležnim organima da istragu sprovedu do kraja i da se odgovorni primereno kazne, posebno imajući u vidu i to što je jedno veče festivala Naissus fest 2018., bilo humanitarnog karaktera.

Ovo nije bruka ne samo za SNS koja je postavila ove osobe, već i za gradonačelnika i grad Niš.

 -Vreme je da se smene svi oni koji budućnost našeg grada uništavaju, i koji na ovaj način mlade Niša teraju da odlaze iz ovog grada i ove zemlje, naglađavaju mlade demokrate u Nišu.

 

Komentara: 0


#   Niš   DS   hapšenje   Kancelarija za mlade   humanitarna akcija   Stevan Živković   Naissus fest
@demokrate @


 


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}