Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Председник општине Власотинце варао да има диплому правника

rssBookmark and Share

Власотинце 21.02.2015. Јужна Србија Инфо

Мирослав Љубеновић, стар 37 година, члан Покрета социјалиста, је на функцију председника општине изабран као дипломирани правник, да би касније било утврђено да има само диплому менаџера.

Председник општине Власотинце варао да има диплому правника

Бивши преседник Скупштине општине Власотинце Ненад Стојковић, повереник СНС-а каже, да је Љубеновић крајем 2013. изабран као његов заменик и то уз биографију у којој је писало да је дипломирани правник.

У том уверењу нас је оставио и новембра прошле године када је постао председник општине.

Испоставило се да је у међувремену на чудан начин променио звање. У радној књижици, првој у животу, стоји да је дипломирани индустријски менаџер. То је обмањивање јавности од стране првог човека општине, резигнирано говори Ненад Стојковић, бивши председник Скупштине општине Власотинце.

Председник, Љубеновић одбија да коментарише ове наводе и каже да његов избор није био условљен "дипломом" и наставља: У мојој радној књижици стоји да сам по струци дипломирани менаџер, а до стицања дипломе мастер правника потребна су ми још два испита.

 

 

 

Коментара: 0


#   СНС   Власотинце   Покрет Социјалиста   превара   диплома   Правни факултет Ниш   председник општине   Ненад Стојковић   Мирослав Љубеновић
@sns_srbija @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима