Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нишки одбор ЛДП напустило 11 чланова

rssBookmark and Share

05.11.2012. Izvor:Agenccije

Једанаест функционера Либерално демократске партије (ЛДП) из Ниша, укључујући потпредседника и посланика те партије, напустило је ЛДП незадовољни односом централе према нишком одбору и непоштовањем страначке процедуре у одлучивању, саопштено је данас у нишком одбору ЛДП-а.

Нишки одбор ЛДП напустило 11 чланова

ЛДП је напустила посланица те партије Сања Јефтић и она ће убудуће наступати као независни посланик, речено је на конференцији за новинаре у Нишу.

Досадашњи потпредседник ЛДП-а и посланик у претходном сазиву Скупштине Србије Небојша Ранђеловић казао је да не жели да буде члан странке која се претворила у, како је рекао, Либерално београдску партију.

"Ја сам разлог што се ово није раније десило јер сам желео да све проблеме решавамо кроз страначке органе, али централа је остала глува за све истине које смо ми износили", рекао је Ранђеловић.

Он је на питање да ли ће нишки одбор ЛДП "преузети струја у Демократској странци незадовољна избором Драгана Ђиласа за председника", рекао да је "ово земља Србија у којој је све могуће".

Менаџер ЛДП у Нишу Предраг Јеленковић је казао да су чланови Главног одбора те партије из Ниша незадовољни јер је централа одбила да се уради анализа избора, да се утврди зашто у Београду није пређен цензус, као и да се демократизује одлучивање у партији.

Бивши чланови ЛДП-а су истакли да је нишки одбор на свим изборима имао одличне резултате и увек боље него београдски одбор.

Конференција за новинаре одржана је у седишту ЛДП-а у Нишу, а функционери те партије су казали да ће у нишкој скупштини наставити деловање као одборници нове одборничке групе.


#   ЛДП   Предраг Јеленковић   Градски одбор   Небојша Ранђеловић
@ldp @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима