Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Niški odbor LDP napustilo 11 članova

rssBookmark and Share

05.11.2012. Izvor:Agenccije

Jedanaest funkcionera Liberalno demokratske partije (LDP) iz Niša, uključujući potpredsednika i poslanika te partije, napustilo je LDP nezadovoljni odnosom centrale prema niškom odboru i nepoštovanjem stranačke procedure u odlučivanju, saopšteno je danas u niškom odboru LDP-a.

Niški odbor LDP napustilo 11 članova

LDP je napustila poslanica te partije Sanja Jeftić i ona će ubuduće nastupati kao nezavisni poslanik, rečeno je na konferenciji za novinare u Nišu.

Dosadašnji potpredsednik LDP-a i poslanik u prethodnom sazivu Skupštine Srbije Nebojša Ranđelović kazao je da ne želi da bude član stranke koja se pretvorila u, kako je rekao, Liberalno beogradsku partiju.

"Ja sam razlog što se ovo nije ranije desilo jer sam želeo da sve probleme rešavamo kroz stranačke organe, ali centrala je ostala gluva za sve istine koje smo mi iznosili", rekao je Ranđelović.

On je na pitanje da li će niški odbor LDP "preuzeti struja u Demokratskoj stranci nezadovoljna izborom Dragana Đilasa za predsednika", rekao da je "ovo zemlja Srbija u kojoj je sve moguće".

Menadžer LDP u Nišu Predrag Jelenković je kazao da su članovi Glavnog odbora te partije iz Niša nezadovoljni jer je centrala odbila da se uradi analiza izbora, da se utvrdi zašto u Beogradu nije pređen cenzus, kao i da se demokratizuje odlučivanje u partiji.

Bivši članovi LDP-a su istakli da je niški odbor na svim izborima imao odlične rezultate i uvek bolje nego beogradski odbor.

Konferencija za novinare održana je u sedištu LDP-a u Nišu, a funkcioneri te partije su kazali da će u niškoj skupštini nastaviti delovanje kao odbornici nove odborničke grupe.


#   LDP   Predrag Jelenković   Gradski odbor   Nebojša Ranđelović
@ldp @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima