Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нишки напредњаци негирају наводе са конференције за медије нишке опозиције и потврђују своју победу

rssBookmark and Share

Ниш 05.06.2024. З. Стојнић, Јужна Србија Инфо

Данас је Градски одбор Српске напредне странке у Нишу у саопштењу на сајату ГрО СНС Ниш негирао наводе опозиције (четири листе) да су победили, односно, да су освојиле више гласова од листе странака окупљених око СНС-а.

Фото: Јужна Србија Инфо
Фото: Јужна Србија Инфо

Нишки напредњаци поручују да се изборна воља грађана Ниша јасно показала на изборима. да за то постоје сви докази.

Оно што је интерсанто…  да, у последње време нема дирктиних саопштења нишким медијима, већ да вести можемо (медији) да прочитамо на локалном сајту СНС-а, што може да доведе до кашњења у класичној информативи.

Саопштење преносимо у целости…

Поводом неистина изнетих на конференцији за медије коју су одржале четири опозиционе странке у Нишу, Градски одбор СНС Ниш поручује да је изборна воља грађана јасно исказана на изборима за шта постоје сви релевантни докази.

Сви пребројани гласови недвосмислено и без простора за спекулацију потврђују убедљиву победу наше листе.

Опозициони актери који се или не разумеју у изборни процес, или су злонамерни, или обоје, покушавају популистички да представе шта је већина и тенденциозно обмањују јавност ко је победник изборног процеса у Нишу.

Нових избора неће бити, јер нема основа за то, а једини који су тражили нове изборе су управо те странке и групе грађана који не могу да се помире са вољом народа и изборним резултатом.

Злонамерно прекидање рада ГИК-а у раним јутарњим часовима од чланова које је делегирала опозиција и изношење у јавност половичних и лажних информација је управо, а сада видимо и на делу, био осмишљен акт како би могли да праве фарсу од изборног процеса.

Наглашавамо због свих грађана Ниша да су сви записници, после затварања бирачких места, уредно окачени и на сајт и јасно видљиви на самим бирачким местима.

Свако је могао да има увид, као што су и сви записници уредно потписани од контролора свих учесника у изборном процесу.

Најоштрије осуђујемо позивање на немире и грађанску непослушност од стране појединих учесника конференције за медије која је данас одржана од стране четири опозиционе листе, и сматрамо да су на тај начин недвосмислено показали грађанима да они никада нису ни имали план и програм за бољи живот Нишлија, већ искључиво жељу за фотељама.

Градски одбор СНС у Нишу подсећа јавност да смо прецизне резултате гласања предочили јавности још у недељу увече, и да смо чекали и званично проглашење резултата од стране ГИК-а, после чега смо пружили руку свима који мисле добро граду Нишу и грађанима Ниша како би убрзали просперитет и даљи развој града.

СНС ће наставити да се понаша одговорно, и овом приликом молимо све надлежне институције и органе да недвосмилено саопште грађанима све доказе и чињенице у вези са изборном вољом Нишлија као и све детаље у вези самог изборног процеса, јер је само истина у интересу грађана Ниша, и поручујемо да никоме нећемо дозволити да јефтиним перформансима, политиканством и бруталним лажима омаловажи величанствену победу листе “Александар Вучић - Ниш сутра”, јер је народна воља за нас светиња.


#   Ниш   СНС   Крени-Промени   локални избори 2024   Група грађана Др Драган Милић   Бирамо Ниш коалиција   Александар Вучић - Ниш сутра
@sns_srbija @


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима