Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Напредњаци почели кампању: Онлајн скуп "За нашу децу"

Bookmark and Share

17.05.2020. СНС, Јужна Србија Инфо

Првим онлајн скупом, због забране окупљања, Српска напредна странка почела је у суботу изборну кампању под називом "За нашу децу", како и носи назив изборне листе те странке, коју предводи Александар Вучић, који је поручио да Србија расте и да на предстојећим изборима грађани не бирају између странака, већ за план, визију и будућност Србије.

Фото: СНС
Фото: СНС

Вучић је, на првом онлајн скупу кампање "За нашу децу", рекао да Србија расте, после година пропадања, и да су пред нама избори на којима не смемо да "пропустимо" прилику да наставимо даље, у будућност какву можемо да имамо:

"То није избор између политичких странака, између напредњака, радикала, демократа, либерала, или других, то су много важнији избори. То су избори у којима одлучујемо о својој будућности. У којима одлучујемо о будућности наше деце", поручио је Вучић.

Истакао је да на тим изборима грађани одлучују хоће ли земљу брзог опоравка, да се крене још сигурнијим кораком у будућност, или да се вратимо у прошлост у којој нисмо имали план ни програм, у којој су затварали фабрике, пензионери нису били сигурни хоће ли бити пензије и да ли ће бити новца за њихову исплату, у којој деца нису имала будућност.

Више...

ВИДЕО: СНС

 


#   СНС   Александар Вучић   митинг   онлајн   Избори 2020   Коронавирус
@sns_srbija @avucic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима