Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Социјалисти Лесковца траже смену Живојина Стефановића

rssBookmark and Share

Лесковац 09.04.2015. Блиц, Јужна Србија Инфо

Захтев за смену председника Супштине града Лесковца Живојина Стефановића на иницијативу СПС-а, странке коју је он недавно напустио, поднело је 25 од 75 одборника.

Фото Блиц
Фото Блиц

Живојин Стефановић

Поред четворо одборника те странке, захтев који је предат на писарници, потписала су и по четири одборника Јединствене Србије, Активне Србије и Социјалдемократске партије Србије, затим три одборника ПУПС-а, по један СНС, ПСС и један независни одборник.

За ту функцију предложен је Душан Цветковић Лешњак, кадар СПС, чији функционери нису хтели да коментаришу захтев за смену дојучерашњег вође и партијског друга.

Живојин Стефановић је један од оснивача Социјалистичке партије Србије, а на челу лесковачког огранка био је до јесенас када је централа распустила Градски одбор и именовала повереника.
 
Стефановић, о чијој смени ће се расправљати на наредној градској скупштини, недавно је основао Удружење грађана Лига за Лесковац.

Стефановић се није јављао на наше позиве.


#   Лесковац   СПС   Живојин Стефановић   смена   Удружење грађана   Градски одбор   Душан Цветковић Лешњак   Лига за Лесковац   Душан Цветковић
@socijalisti @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима