Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

СПО у Нишу подржава стручне кадрове и честите кандидате

rssBookmark and Share

24.03.2016. З.С. Јужна Србија Инфо

Одлучили смо се за кадровску листу и подршку листи грађана „Генерал Момир Стојановић – адвокат Срђан Алексић – Искрено за Ниш“, јер сматрамо да овај град треба да воде стручни људи чистог образа, рекао је данас између осталог, Горан Милосављевић испред СПО у Нишу на конференцији за новинаре у седишту ове странке.

Горан Милосављевић и Владан Радић СПО, Фото: Јужна Србија
Горан Милосављевић и Владан Радић СПО, Фото: Јужна Србија

Данас су Горан Милосављевић и Владан Радић из Српског покрета обнове у Нишу, говорили о разлозима подршке листи групе грађана „Генерал Момир Стојановић – адвокат Срђан Алексић – Искрено за Ниш“, и о њиховом заједничком наступу на предстојећим локалним изборима у граду на Нишави.

Конференцији за новинаре присуствовала је и Марија Петковић, испред групе грађана "Искрено за Ниш".

 Кадровска листа..

     "Оно што је превагнуло на тасу, је пре свега листа канидата стручних људи са правим квалификованим биографијама, чије вредности промовише програм групе грађана „Генерал Момир Стојановић – адвокат Срђан Алексић – Искрено за Ниш“, а не партијска, родбинска или нека друга веза", рекао је Милосављевић.

Споменик Дражи Михајловићу испред седишта ГрО СПО у Нишу, Фото: Јужна Србија

Владан Радић, појаснио је да на републичком нивоу, група грађана "Искрено за Ниш" подржава листу на чијем је челу актуелни премијер Александар Вучић.

     "Ми смо једина опција која недвосмислено на републичком нивоу подржава политику актелног премијера, без обзира на "политички босански лонац" у Нишу, где се не зна ко, са ким иде на локалне изборе" изјавио је Радић и додао да ће група грађана "Искрено за Ниш" активирати своје политичко ангажовање кроз многобројне трибине, где ће грађани и јавност у граду, имати прилику да се упознају са програмом и начелима те политичке опције.

 Борићемо се за децентрализацију...

     "За разлику од других, програм ове политике има конкретна економска и привредна решења, кроз поновно покретање индустрије у Нишу, као само један детаљ у широком опсегу конкретних мера", рекао је Милосављевић и додао, да та политичка опција неће бити слепи послушник централистичких "наређења" из Београда, већ ће се на достојан начин и резултатима свог рада, борити за децентрализацију.

 

 

Коментара: 2


#   Јужна Србија регион   Александар Вучић   СПО   Срђан Алексић   Марија Петковић   Момир Стојановић   Горан Милосављевић   група грађана   избори 2016   Искрено за Ниш  
@avucic @


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+1) (-1)

    ljiljana, 24.03.2016.:
    Svaki odbor najbolje zna situaciju na terenu, zato mislim i da niski Gradski odbor SPO odlicno zna sta i kako treba napraviti i da je ta opcija najbolja za sve gradjane i naravno za SPO!

  • (+1) (-1)

    Никоола САВИЋ, 25.03.2016.:
    Подржавам одлуку СПО да на локалне изборе изађе у коалицији групом грађана, Генерал Стојановић, јер нишлије заслужује локалну власт коју чинити, неискомпромитовани људи!


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима