Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

СПО у Нишу заједно са Стојановићем и Алексићем

rssBookmark and Share

Ниш 24.03.2016. Јужна Србија Инфо

Градски одбор Српског покрета обнове у Нишу, подржаће на предстојећим изборима листу грађана „Генерал Момир Стојановић – адвокат Срђан Алексић – Искрено за Ниш“, стоји у саопштењу за медије.

СПО у Нишу заједно са Стојановићем и Алексићем

Саопштење преносимо у целсти..

Последњих двадесет и шест година провели смо у тешкој борби за бољи Ниш. Били смо одлучујући фактор у демократским променама средином деведесетих година и још тада смо веровали да је понижавању Нишлија и уништавању града дошао крај.

Међутим, власти су се мењале, а град је тонуо све дубље. Сагледавајући целокупну политичку и, пре свега, катастрофалну економску ситуацију у граду донели смо одлуку да на предстојећим локалним изборима подржимо листу удружења грађана „Генерал Момир Стојановић – адвокат Срђан Алексић – Искрено за Ниш“. 

Српски покрет обнове подржава квалитетне кадрове, доказане стручњаке и искрено залагање некомпромитованих људи за бољи Ниш и управо зато је једини логичан избор била листа коју предводе Генерал Момир Стојановић и адвокат Срђан Алексић. Не смемо да дозволимо да наш град предводе људи сумњивих биографија, нечасних намера које на сваком кораку прате афере.

Такође, недопустиво је да се на власт врате они чија се политичка каријера завршавала пред судским органима. Позивамо грађане Ниша да се укључе у рад удружења и, пре свега, својим потписом подрже једине људе које имају програм за спас нашег града.

 

У Нишу,
23.03.2016. године    


Савет за информисање ГО СПО Ниш


#   Ниш   СПО   Срђан Алексић   Момир Стојановић   избори 2016   Искрено за Ниш
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима