Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Тончев: Учвршћујемо СПС, наше комшије нису наши непријатељи

rssBookmark and Share

Ниш 14.12.2019. Јужна Србија Инфо

"Ниш ће на предстојећим изборима бити центар за југоисточну Србију", рекао је Новица Тончев на данашњем скупу пред више од 120 представника окружних и општинских одбора Социјалистичке партије Србије и додао да „политички противници СПС-а, нису њихови непријатељи“.

Тончев: Учвршћујемо СПС, наше комшије нису наши непријатељи

„Искрено верујем, да само заједничким снагама можемо да повратимо углед и достајанство наше партије, тако проширимо њену политичку моћ и придобијемо што више нових гласача, пре свега младих и задржимо постојеће“, нагласио је Тончев.

То су наше комшије..

„Наши политички неистомишљеници, нису наши непријатељи“.

„Не желимо да се свађамо са нашим комшијама, нашим пријатељима, само због тога што не подржавају нашу партију и не гласају за нас, за СПС. Они су нама само политички противници. Ми смо одредили наше циљеве који су пред нама, већ су подељене и квоте, које треба да освојимо овде у нашем региону.

Пробаћемо да Социјалистичку партију учврстимо на политичком небу Србије“.

Координатор за југоисток Србије

Тончев је прошле недеље, на ГО СПС-а одржаном у Београду, поново изабран за потпредседника странке, када је добио задатак да буде координатор на изборима за југоисток Србије.

"Одговоран задатак сам добио који импонује, али притом обавезује, а то је да ви и ја заједно донесемо победу СПС-у на југоистоку Србије“, поручио је Тончев учесницима данашњег скупа у Нишу..

Он је додао, да на предстојећим парламентарним изборима, очекују приближно исте разултате као и 2012. године.

„И тада је била препознатљива наша политика и људи су нам веровали. Сада за нашу странку велики добитак може да буде и то, што наш председник Ивица Дачић ради за нашу земљу и опште добро“, закључио је Тончев. 


#   Ниш   СПС   Ивица Дачић   избори   Новица Тончев   Избори 2019
@socijalisti @DacicIvica @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима