Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

У Прокупљу постављени нови директори

rssBookmark and Share

19.11.2012. Autor: Agencija TANJUG

На седници прокупачке Скупштине данас су смењени сви директори јавних предузећа и установа у том граду, као и чланови управних одбора.

У Прокупљу постављени нови директори

Скупштинска већина у Прокупљу је изабрала Новицу Радосављевића за директора Дирекције за изградњу, Славишу Атанасковића за директора ЈП ''Водовод'', Горана Шљивића за директора Туристичке организације, Небојшу Вукадиновића за директора Дома здравља, а његову супругу Снежану Вукадиновић за директорку центра за социјални рад.

Изгласана је и смена чланова управних одбора Дирекције за изградњу, ЈП ''Градски водовод'', Дома здравља, градске апотеке и туристичке организације и на та места изабрани су нови чланови из редова владајуће коалиције.

Због избегавања сукоба интереса два новоизабрана руководиоца, досадашњи одборници СНС-а, дали су оставку на одборничке мандате, а одборничкој групи СНС прикључила се досадашња одборница ДС-а Анита Вучковић.

Локалну власт у Прокупљу чини СНС са 12 мандата, СПС са девет, УРС са осам, уз подршку Покрета за југ, Нове Србије, ДСС и Црногорске партије, док је у опозицији само ДС.


#
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима