Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Улице перу само пред долазак функционера СНС

rssBookmark and Share

Куршумлија 02.03.2014. ЈужнаСрбија.Инфо

Незадовољан изгледом града пред долазак политичара из Српске напредне странке, председник општине Куршумлија Радољуб Видић наредио је детаљно чишћење града и прање улица, чак и по киши.

Улице перу само пред долазак функционера СНС

Видић је наредбу, да све улице морају да буду чисте, а град потпуно уредан, издао директору Јавног комуналоног предузећа ''Топлица'' у Куршумлији, који је одмах на терен ангажвао екипу комуналаца.

Оваква одлука донета је, пре пар дана, непосредно пре долазка потпредседника Српске напредне странке Небојше Стефановића у посету општини Куршумлија, у оквиру изборне кампање напредњака.

- Улице у Куршумлији се перу свега неколико пута у току године и налазе се у лошем стању, кажу надлежни.

Сходно томе, председник општине Куршумлија Радољуб Видић из Српске напредне странке не жели ништа да препусти случају, те је зато и издао наредбу да се улице детаљно оперу пред долазак фунционера из СНС у оквиру изборне кампање, како би све изгледало лепо и уредно пред високим функционерима те странке.

Поред потпредседника Српске напредне странке Небојше Стефановића, Куршумлију је у кампањи, која је у току, посетио и Велимир Илић пред чији долазак су се, такође, детаљно прале улице и чистио град, што није био случај и када је долазио лидер Уједињених региона Србије Млађан Динкић, чија странка у Куршумлији није на власти.

 


#   Куршумлија   СНС   УРС   Млађан Динкић   Небојша Стефановић   избори   Топлица река   Радољуб Видић   избори 2014   Велимир Илић   председник општине
@sns_srbija @regionisrbije @nesastefanovic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима