Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Ulice peru samo pred dolazak funkcionera SNS

rssBookmark and Share

Kuršumlija 02.03.2014. JužnaSrbija.Info

Nezadovoljan izgledom grada pred dolazak političara iz Srpske napredne stranke, predsednik opštine Kuršumlija Radoljub Vidić naredio je detaljno čišćenje grada i pranje ulica, čak i po kiši.

Ulice peru samo pred dolazak funkcionera SNS

Vidić je naredbu, da sve ulice moraju da budu čiste, a grad potpuno uredan, izdao direktoru Javnog komunalonog preduzeća ''Toplica'' u Kuršumliji, koji je odmah na teren angažvao ekipu komunalaca.

Ovakva odluka doneta je, pre par dana, neposredno pre dolazka potpredsednika Srpske napredne stranke Nebojše Stefanovića u posetu opštini Kuršumlija, u okviru izborne kampanje naprednjaka.

- Ulice u Kuršumliji se peru svega nekoliko puta u toku godine i nalaze se u lošem stanju, kažu nadležni.

Shodno tome, predsednik opštine Kuršumlija Radoljub Vidić iz Srpske napredne stranke ne želi ništa da prepusti slučaju, te je zato i izdao naredbu da se ulice detaljno operu pred dolazak funcionera iz SNS u okviru izborne kampanje, kako bi sve izgledalo lepo i uredno pred visokim funkcionerima te stranke.

Pored potpredsednika Srpske napredne stranke Nebojše Stefanovića, Kuršumliju je u kampanji, koja je u toku, posetio i Velimir Ilić pred čiji dolazak su se, takođe, detaljno prale ulice i čistio grad, što nije bio slučaj i kada je dolazio lider Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić, čija stranka u Kuršumliji nije na vlasti.

 


#   Kuršumlija   SNS   URS   Mlađan Dinkić   Nebojša Stefanović   izbori   Toplica reka   Radoljub Vidić   izbori 2014   Velimir Ilić   predsednik opštine
@sns_srbija @regionisrbije @nesastefanovic @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima