Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Владичин Хан: Председник општине из СНС

rssBookmark and Share

Владичин Хан 04.07.2012. Izvor : Agencija TANJUG |

У општини Владичин Хан локалну власт је данас формирала коалиција коју чине Социјалистичка партија Србије (СПС) са осам, Српска напредна странка (СНС) са шест, Демократска странка Србије (ДС С) са три, Уједињени региони Србије (УРС) такође са три и листа "Ниједан од понуђених одговора" са једним мандатом.

Владичин Хан: Председник општине из СНС

Коалиција на власти имаће 21 од укупно 37 одборника у локалном парламенту, док ће опозицију чинити победничка листа Демократске странке (ДС) са 13 и "Преокрет - др Стана Миљковић" са три мандата.

Учесници конститутивне седнице данас су за новог председника општине изабрали дипломираног економисту Горана Младеновића (СНС), а за његовог заменика Зорана Стојановића (ДС С) који је и до сада обављао ту функцију.

Председник и заменик председника Скупштине општине Владичин Хан у наредне четири године биће двојица соцјалиста - носилац изборне листе, дипломирани економиста Миљан Стојановић и правник Славиша Миленовић. За седам чланова Општинског већа, скупштинска већина је данас изабрала по двојицу одборника са листи СНС и УРС и по једног са листи СПС, СНС и листе "Ниједан од понуђених одговора".


#   Владичин Хан   председник   Миљан Стојановић   изборне листе
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима