Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Vladičin Han: Predsednik opštine iz SNS

rssBookmark and Share

Vladičin Han 04.07.2012. Izvor : Agencija TANJUG |

U opštini Vladičin Han lokalnu vlast je danas formirala koalicija koju čine Socijalistička partija Srbije (SPS) sa osam, Srpska napredna stranka (SNS) sa šest, Demokratska stranka Srbije (DS S) sa tri, Ujedinjeni regioni Srbije (URS) takođe sa tri i lista "Nijedan od ponuđenih odgovora" sa jednim mandatom.

Vladičin Han: Predsednik opštine iz SNS

Koalicija na vlasti imaće 21 od ukupno 37 odbornika u lokalnom parlamentu, dok će opoziciju činiti pobednička lista Demokratske stranke (DS) sa 13 i "Preokret - dr Stana Miljković" sa tri mandata.

Učesnici konstitutivne sednice danas su za novog predsednika opštine izabrali diplomiranog ekonomistu Gorana Mladenovića (SNS), a za njegovog zamenika Zorana Stojanovića (DS S) koji je i do sada obavljao tu funkciju.

Predsednik i zamenik predsednika Skupštine opštine Vladičin Han u naredne četiri godine biće dvojica socjalista - nosilac izborne liste, diplomirani ekonomista Miljan Stojanović i pravnik Slaviša Milenović. Za sedam članova Opštinskog veća, skupštinska većina je danas izabrala po dvojicu odbornika sa listi SNS i URS i po jednog sa listi SPS, SNS i liste "Nijedan od ponuđenih odgovora".


#   Vladičin Han   predsednik   Miljan Stojanović   izborne liste
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima