Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Вучић: СНС ће водити Лесковац

rssBookmark and Share

29.08.2012. Autor: Agencija TANJUG

Вршилац дужности председника Српске напредне странке Александар Вучић рекао је данас да ће власт у Лесковцу бити прекомпонована и да ће градоначелник тог града бити из СНС.

Он је замољен да прокоментарише изјаву председника општинског одбора СПС Живојина Стефановића који је рекао да „није Вучић њему шеф па да му говори шта да ради“, рекао да ће бити онако како је и најавио, односно да ће на чело града доћи човек из СНС.

Вучић је на аеродрому у Батајници где је као министар одбране присуствовао генералној проби аеромитинга који је заказан за 2. септембар, рекао и да би било добро да СНС буде у власти и у Бујановцу и да се о томе воде разговори.

Говорећи о ситуацији у Куршумлији Вучић је рекао да је он представницима нове власти саветовао да не спроводе никакве мере реваншизма према онима за које кажу да су их малтретирали у претходном периоду.

- То не сме да буде начин политичког деловања – рекао је Вучић.

Лидер напредњака је одбацио спекулације према којима би бивши министар рударства, животне средине и просторног планирања Оливер Дулић могао да постане нови члан СНС.


#   СНС   Оливер Дулић
@sns_srbija @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима