Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Vučić: SNS će voditi Leskovac

rssBookmark and Share

29.08.2012. Autor: Agencija TANJUG

Vršilac dužnosti predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić rekao je danas da će vlast u Leskovcu biti prekomponovana i da će gradonačelnik tog grada biti iz SNS.

On je zamoljen da prokomentariše izjavu predsednika opštinskog odbora SPS Živojina Stefanovića koji je rekao da „nije Vučić njemu šef pa da mu govori šta da radi“, rekao da će biti onako kako je i najavio, odnosno da će na čelo grada doći čovek iz SNS.

Vučić je na aerodromu u Batajnici gde je kao ministar odbrane prisustvovao generalnoj probi aeromitinga koji je zakazan za 2. septembar, rekao i da bi bilo dobro da SNS bude u vlasti i u Bujanovcu i da se o tome vode razgovori.

Govoreći o situaciji u Kuršumliji Vučić je rekao da je on predstavnicima nove vlasti savetovao da ne sprovode nikakve mere revanšizma prema onima za koje kažu da su ih maltretirali u prethodnom periodu.

- To ne sme da bude način političkog delovanja – rekao je Vučić.

Lider naprednjaka je odbacio spekulacije prema kojima bi bivši ministar rudarstva, životne sredine i prostornog planiranja Oliver Dulić mogao da postane novi član SNS.


#   SNS   Oliver Dulić
@sns_srbija @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima