Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Завршна предизборна конвенција СПС одржана у Сурдулици уз трубаче и Ану Бекуту

rssBookmark and Share

Сурдулица 31.03.2022. Јужна Србија Инфо

Синоћ је у Сурдулици одржана завршна предизборна конвенција Социјалистичке партије Србије на којој су се великом броју грађана обратили председник партије Ивица Дачић, Драган Марковић Палма председник Јединствене Србије, Новица Тончев, потпредседник СПС-а и др Александра Поповић, председница општине Сурдулица.

Завршна предизборна конвенција СПС одржана у Сурдулици уз трубаче и Ану Бекуту

Уз ватромет и трубаче социјалисти су најавили успех и позвали грађане да гласају за будућег премијера Србије Ивицу Дачића. Након званичних обраћања грађани су уживали у концерту Ане Бекуте.

"Сурдулица је традиционално социјалистичка општина где деда, отац и унук заједно гласају за идеју правде и једнакости, за политику левице, за Социјалистичку партију Србије" изјавила је Александра Поповић

Драган Марковић Палма је обећао грађанима да ће довести нове и важне инвеститоре који ће унапредити Власину, а Власинско језеро мапирати на карти региона као здравствено - туристички центар.

"Отварање нових радних места, завршавање важних инфраструктурних пројеката и стварање нових могућности и прилика да Југ ради и да се Југ гради, су начин да млади људи остану да живе и раде у општинама где су рођени"  истакао је Новица Тончев.

Ивица Дачић је поручио да је својим политичким и људским искуством спреман да у ова изазовна времена преузме одговорност и постане премијер Владе која ће бранити мир и суверенитет Србије, обезбеђвати сигурност и напредак свих грађана и која неће пристајати на компромисе и уцене. "Позивам вас да гласате за себе и своју породицу" поручио је Дачић на крају свог обраћања.

 


#   СПС   Сурдулица   Ивица Дачић   Новица Тончев   Ана Бекута   Драган Марковић   Драган Марковић Палма   Сандра Поповић   Јединствена Србија   избори 2022   председнички избори 2022   парламентарни избори 2022
@socijalisti @DacicIvica @JS_domacinski @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима