Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Породични пакети за најугроженије грађане у Прокупљу

rssBookmark and Share

Прокупље 22.08.2018. Јужна Србија Инфо

Програмом породичних пакета за најугроженије грађане, који спроводи Црвени крст Србије уз подршку Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, обухваћене су и угрожене породице са територије општине Прокупље.

Породични пакети за најугроженије грађане у Прокупљу

Црвени крст Прокупље поделиће 500 пакета хране и 500 пакета са средствима за хигијену породицама са листе најугроженијих која је достављена посредством Центра за социјални рад и разних удружења у Прокупљу.

-Очекујемо до краја месеца да стигне ова хуманитарна помоћ коју ћемо поделити онима којима је најпотребнија. Програмом породичних пакета обухваћене су најугроженије породице, како у граду, тако и из удаљених сеоских подручја, домаћинства са најнижим примањима, породице које имају болесна лица или инвалиде, самохрани родитељи, као и друга социјално угожена лица, рекао је секретар Црвеног крста Прокупље, Драган Суботић.


#   Прокупље   Црвени крст орг.   социјално угрожени   хуманитарна помоћ   пакети са храном   Министарство рада   самохрани родитељи   Драган Суботић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима