Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Повећане гужве на аутобуској станици

rssBookmark and Share

14.07.2015. НТВ, Јужна Србија Инфо

На главној аутобуској станици ових дана бележе се повећане гужве. Разлог за то је сезона одмора, а велики број грађана путује ка приморју.
Ниш експрес недавно је поново увео линију према Охриду, па се многе Нишлије одлучују и за ову дестинацију.

Фото: НТВ
Фото: НТВ

Нишка аутобуска станица спремно је дочекала летњу сезону. Ових дана гужве су нешто веће, а уколико буде било потребно, за неке дестинације биће обезбеђени додатни поласци.
Свакодневно грађанима је на располагању и превоз до Охрида за који је ове године велико интересовање. Из Ниша аутобус за ову дестинацију полази у 22 часа, док је повратак из Охрида у 8 сати ујутру. Цена карте у једном смеру ње 2090 динара, док је повратна карта 3550 док се смештај у апартману може наћи за око 7 евра.
Традиционално, највише интересовања у агенцијама има за Грчку и Бугарску. Из агенција Маестро травел која има превоз до суседне Бугарске на пет дана и то из неколико градова Србије, кажу да се ове године могу наћи повољни аранжмани за ову дестинацију.
И ове године најтраженија места у Бугарској су Несебар, Созопол и Сунчев брег, док су у Грчкој најпопуларнији Халкидики и Олимпијска регија.


#   Ниш експрес   сезона   аутобуска станица   гужве
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима